Sedan 2009

15 års erfarenhet av entreprenörskap

Interaktiva filmer och uppdrag som utvecklar dig som egenanställd

Med 15 års erfarenhet av entreprenörskap har vi nu digitaliserat vår metod för att kunna hjälpa ännu fler människor som vill bli egenanställda.

Entreprenöriella förmågor –  som kommunikationsförmåga, förmågan att lösa problem, vara kreativ eller arbeta i team – är ingenting du föds med. Det är förmågor du tränar upp. Vi har tagit fram en metod tillsammans med forskare på Handelshögskolan i Stockholm, och efter år av olika entreprenörskapskurser och deltagare i olika åldrar har vi nu lanserat en digital kurs där vi möjliggör för fler personer att snabbt och effektivt kunna komma igång med sitt företagande.

Skärmavbild 2023-03-17 kl. 15.30.01

Saker rätt - inte bara rätt saker ✓

Under Daily Blocks är vi med dig hela vägen och säkerställer att du gör rätt saker, inte bara saker rätt. Samtliga 30 block är därför noggrant framtagna för att hela tiden ta dig ett steg närmare ditt mål.

Testa på begränsad tid ✓

Pedagogiken bakom Daily Blocks bygger på något som kallas Constructive Alignment som är framtagen av en professor i utbildningspsykologi under 1990-talet. Den bygger på att deltagaren drar slutsatser och får lärdomar genom att få saker gjorda – att bli mer aktiv och företagsam.

Garanterat fritt från ferraris ✓

Vi lovar inte guld och gröna skogar. Det kan vara tufft att starta eget, och det går inte alltid som man tänkt sig. Därför är det viktigt att man tar lagom stora risker och testar sin idé innan man sätter igång på riktigt. Vi lovar därför att inte lova mer än vad vi kan hålla. Vi lovar till exempel inte att du kommer att bli miljonär på din idé eller att ”om du bara gör som vi så kommer du att lyckas”. Däremot ett löfte om att ge dig och din idé en ärlig chans.

Utvärderat av forskare från Handelshögskolan

Daily Blocks är utvärderat av forskare och psykolog vid Handelshögskolan i Stockholm. För oss är det viktigt att alla våra program ger den effekt vi önskar och just därför arbetar vi alltid med kvalitetssäkring i det vi gör. Både inför, under och efter en kurs. 

Daily blocks är framtaget av

Skillity

Skillity är en utbildningskoncern med fokus på entreprenörskap. Sedan starten har drygt 11 000 personer medverkat i något av Skillitys utbildningskoncept.

Rulla till toppen