Intresserad? Först the basics.

Vad är Daily blocks

Ifall du någonsin drömt om att starta företag men aldrig riktigt kommit igång, då har du kommit rätt! Daily blocks är programmet för dig som vill testa att ta fram en egen konsultidé på 30 dagar. Under programmet får du träna upp en rad färdigheter. Du får lära dig att ta fram en idé, formulera kundnytta, arbeta med grafisk formgivning, bestämma målgrupp och testa att kontakta kunder. Med Daily blocks lär du dig hur du sätter upp realistiska mål och når dem, samtidigt som du blir motiverad genom hela processen.

Vad menas med konsultverksamhet?

Att du säljer din egen tid som konsult. Det spelar ingen roll om du ska starta eget som snickare, marknadsförare, programmerare, städare, affärsutvecklare, stylist eller något annat. Vi har även tidigare deltagare som utvecklat olika typer av produkter.

Okej, låter bra. Var går utbildningen?

På world wide web! Utbildningen är helt digital. Du gör den i din egen takt och hemifrån. Mobil eller dator, du väljer!

Okej, men måste jag registrera företag och krångla med bokföring?

Du får om du vill, men vi har också ett samarbete med ett företag som ser till att du kan fakturera utan att behöva registrera företag och som sköter om alla inbetalningar av skatter etc. Det går ju jättebra att börja utan skattekrångel och se om företagande är något för dig, och registrera ett "riktigt bolag" senare om du märker att svaret är ja!

Sounds good? Hur är själva upplägget på kursen?

Varje dag kommer du att kunna genomföra ett block. Ett block består av en kort film + ett eller flera uppdrag som är kopplade till det du precis har lärt dig. Totalt tar det 15-20 minuter att titta på filmen och genomföra uppdraget. Det går förstås jättebra att genomföra flera uppdrag på en dag, och sedan vila helt från företagandet i ett par dagar. 

Tips #1 (22)

Okej, det här lät spännande.

Rulla till toppen